Càrniques Gabal comença el repartiment a domicili, sense cost ni comanda mínima

Càrniques Gabal, del Mercat municipal de Sitges, fa un pas endavant en aquesta situació extraordinària que estem vivint i aposta pel repartiment a domicili gratuït, sense haver de fer cap comanda mínima. Amb aquesta decisió, Càrniques Gabal vol protegir al màxim la salut de la seva clientela, amb una iniciativa on tindran prioritat les persones grans i les cases que pateixin algun tipus de situació vulnerable. D’aquesta manera, el seu públic habitual del Mercat s’assegura de tenir a casa el producte fresc i de qualitat de sempre, minimitzant les sortides de casa.

Càrniques Gabal
Repartiment a domicili
Telèfon 93 894 2288

Aquesta carnisseria del Mercat demana comprensió i col·laboració a la seva clientela per poder tirar endavant aquest servei. Així, es demana que els encàrrecs es facin amb un mínim de 24 hores d’antelació i pensant en comprar allò necessari per  una setmana o uns quants dies. Les possibilitats d’aquest operatiu són limitades, de manera que no es podrà fer el servei cada dia. Per això, es important programar la compra per uns quants dies. En el moment d’encarregar els productes, demaneu quin serà el preu aproximat, ja que el repartidor cobrarà en el moment del lliurament i portarà canvi limitat. No es podrà pagar amb targeta de crèdit.

La iniciativa de Càrniques Gabal vol estalviar sortides de casa i limitar la possible transmissió del COVID-19, sobretot entre la gent més gran. Amb tot, continua vigent la possibilitat de trucar al Mercat (al telèfon 938942288) i fer l’encàrrec per passar a recollir-lo al dia següent, estalviant-se cues, però havent-se de desplaçar fins al Mercat. En cas d’optar per acudir al Mercat, es demana seguir els protocols sanitaris d’aquests dies. Si és possible, porteu mascareta i guants, pagueu amb targeta de crèdit i sempre mantingueu un metre i mig de distància amb les altres persones.

Comprar al Mercat garanteix un producte fresc i de qualitat. Aquests dies, també volem que sigui un signe de cuidar-nos, entre tots, per poder superar aquesta pandèmia.