Comunicat de l’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges

L’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges volem donar el nostre més sincer agraïment a tota la nostra clientela, que en aquests moments tan difícils continua venint al Mercat i ens renova la confiança. Amb això feu possible que els nostres establiments puguin tirar endavant econòmicament i també que puguem mantenir els llocs de treball a les nostres parades.

Ja sabeu que nosaltres continuem darrere del taulell per donar-vos els millors productes en cadascun dels nostres negocis, però ara adaptant-nos a les noves circumstàncies de crisi sanitària. Tenim la satisfacció de dir-vos que cap dels nostres treballadors ha caigut malalt a causa del COVID-19, de manera que entenem que estan funcionant bé les mesures de protecció que vam implantar des del primer dia. Des de fa uns dies, l’Ajuntament de Sitges, com a propietari del Mercat i últim responsable de l’espai, ha decretat l’obligació de seguir aquelles mesures que nosaltres ja recomanàvem. Per tant, cal entrar al Mercat amb guants i mascareta, mantenir les distàncies entre persones i seguir les indicacions assenyalades.

Penseu que tot això no es fa pas per complicar-vos la vida, sinó perquè tots volem frenar aquest virus i que aviat ens puguem trobar en condicions més normals. Us agrairem, per tant, que us cuideu i ens cuidem a través del seguiment de totes les mesures de protecció que ja són obligatòries al Mercat. És pel bé de tots. Tinguem cura de nosaltres mateixos i del nostre entorn i ens en sortirem. Aquesta col·laboració és fonamental per evitar contagis i ens hi haurem d’acostumar durant una temporada, però sempre tingueu per segur que hi haurà un final i volem que hi siguem tots i totes per celebrar-lo.