Ja tenim el Corpus aquí i el Mercat de Sitges hi participa, un any més. Aquest dissabte, repartirem clavells entre la nostra clientela, per celebrar aquesta festa tan estimada. Malgrat que la crisi sanitària ha obligat a adaptar la festa a nous formats, al Mercat continuem fent festa repartint un dels emblemes del Corpus sitgetà: els clavells.

Ni les mascaretes, ni les distàncies de seguretat evitaran que us pugueu endur un clavell cap a casa. D’aquesta manera, els paradistes del Mercat municipal volem continuar al costat de les festes sitgetanes. El nostre ric patrimoni festiu s’està veient trastocat per les mesures sanitàries, però ja fa dies que podem veure balcons i façanes amb flors i l’energia de la Comissió de Corpus ens transmet tot l’entusiasme de la festa. Enguany, no podrem veure els carrers encatifats, la processó passant-hi per sobre, però sí que tindrem flors i els actes religiosos a l’església parroquial.

Des de l’Associació de paradistes del Mercat volem donar tot el suport a la Comissió del Corpus, que ha sabut reinventar-se davant de les circumstàncies actuals. Nosaltres intentarem afegir-hi el nostre granet de sorra, en forma de clavells per a la nostra fidel clientela i és que, malgrat tot, ha arribat el Corpus i el volem celebrar tots junts.