El Mercat de Sitges també està de Festa Major. El vostre mercat, el lloc on som més que simples venedors i clients, el lloc on formem una petita gran família, volem estar amb vosaltres per la Festa Major. És per això que aquest any us regalem uns barrets i uns ventalls, perquè els pugueu lluir i us protegeixin tant del sol com del foc. Uns elements més per a que visqueu la festa de ben a prop, estant orgullosos del vostre Mercat de Sitges. Ens agrada la festa i ens agrada viure-la, de manera que fins i tot hem editat un cartell amb un Llucifer dels nostres balls de Diables que us explica què pretenem amb aquests regals. És el nostre petit homenatge a un dels balls insígnia de la festa i en concret al bon humor i l’alegria que han de regnar en aquests dies assenyalats. 

Els establiments del Mercat de Sitges volem bategar junt amb el cor de Sitges, que el formem tots. I per això no oblidem la nostra principal funció: abastir-vos dels millors productes. En aquest sentit, apostem per a que ens tingueu encara més en compte en el vostre consum d’aquests dies i us animem a participar en la rifa de 10 premis de 100 euros per a gastar en els establiments del Mercat. El sorteig per donar a conèixer els guanyadors es farà el dimarts 27 d’agost a les 12 del migdia, entre totes les butlletes que haurem anat recollint entre els dies 19 i 23 d’agost. 

Ja ho veieu. Des d’una banda i l’altra del taulell, estem de Festa Major. Continuem aquí amb ganes de mantenir la qualitat, conservar l’essència de la venda de proximitat, del comerç local i per fer-vos la vida més fàcil aquests dies i la resta de l’any. Sens dubte, a les parades del Mercat hi podreu trobar allò que us falta, per aquell àpat que planifiqueu o senzillament per tenir-ho a casa i poder improvisar una trobada amb la família o els amics. 

Al Mercat de Sitges continuarem apostant pels valors que ens defineixen, per la qualitat i la proximitat, i per celebrar les nostres festes com un actor important més de Sitges. És per això que desitgem que tots i totes passeu uns molts bons dies de Festa Major! 

Associació de Paradistes del Mercat Municipal de Sitges