Tots estem d’acord en el fet que la salut no té per què estar renyida amb la diversió. Però es poden elaborar entrepans atractius, que a més siguin saborosos i garanteixin una dieta equilibrada?

L’associació de Paradistes del Mercat de Sitges organitza aquest dissabte 5 d’octubre un taller de cuina infantil per a les famílies, amb l’objectiu d’aprendre a fer entrepans divertits basats en la dieta mediterrània i passar un bon moment en família.

L’activitat està dirigida a nens i nenes d’entre quatre i 12 anys i consistirà en l’elaboració d’entrepans divertits i saludables.

Durant la jornada es faran dues sessions, la primera començarà a les 11 h i la segona a les 12, amb un límit de 20 participants en cadascuna de les sessions. En acabar, els assistents podran menjar-se el seu propi entrepà al moment o emportar-se l’entrepà a casa.

El taller de cuina en família anirà a càrrec de Petit Xef, una empresa especialitzada en la realització de tallers de cuina infantil. L’activitat és una proposta organitzada per l’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges i compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges.