Mercatbio continua al servei dels seus clients

Mercatbio continua ple d’energia i amb ganes d’ajudar-vos a fer la vida més fàcil durant aquests dies complicats per a tots, on sobretot assegurem el compliment de totes les mesures de protecció i seguretat alimentària.    

Mercatbio
Repartiment a domicili
Telèfon
667 26 26 74

Som conscients de les dificultats d’aquests dies i de la voluntat d’estar-vos a casa, però poder continuar disposant dels nostres productes. És per això que hem reforçat el repartiment a domicili, perquè no calgui que us exposeu a sortir de casa. Us demanem, però, que planifiqueu la compra per al màxim de dies perquè són setmanes on intentem arribar a tothom en la mesura de les nostres possibilitats. Si opteu per aquesta opció, demaneu-nos quin cost tindrà l’encàrrec i mireu de tenir els diners justos, en la mesura de les possibilitats.  

Si opteu per venir al Mercat, penseu que aquests dies hem de complir unes mesures de seguretat molt estrictes, tant els paradistes com la clientela. També teniu l’opció intermèdia d’encarregar-nos la compra i venir-la a buscar al Mercat, sense fer cues.

Per a qualsevol de les opcions que trieu, el nostre telèfon és el 667262674, on també podeu deixar l’encàrrec via whatsapp.

També cal que recordeu que el Mercat fa uns horaris especials aquestes setmanes. Obrim de dilluns a dissabte de les 8,30 h a les 14 h. A les tardes, tenim tancat per reduir els contactes i complir amb la normativa vigent.  

Podeu pagar amb targeta de crèdit o amb efectiu.