Prepara el teu dinar de Festa Major amb els millors productes del Mercat de Sitges

En aquesta Festa Major tan estranya que ens toca viure aquest any, hi ha coses que no podem perdre: el dinar de Festa Major o un àpat com cal amb els nostres familiars més estrets o amb el cercle més reduït d’amistats. La gastronomia ens agermanarà en una celebració de Sant Bartomeu que haurà de ser més íntima que altres vegades. La farem com ens proposa la Comissió, sota el lema “Viu-la amb els teus”! Per fer-ho possible, us animem a que vingueu al Mercat i confieu en els nostres productes per aquest àpat tan assenyalat.

Al programa de Festa Major d’enguany, el Cronista de Sitges, Joan Yll, recorda aquells dinars de Festa Major amb el pollastre rostit com argument principal. Si opteu per aquesta versió, estigueu segurs que a les botigues d’aviram del Mercat us oferirem la qualitat que desitgeu per a un dia tan especial.

Com que aquest any és molt probable que la sobretaula es pugui allargar més que altres vegades, cal pensar també en les postres i la beguda, on al Mercat també us donarem les millors solucions. Al Mercat hi trobareu pastissos i altres postres per a l’ocasió, però cal pensar en el Blanc Subur Edició de Festa Major 2020 del Celler de l’Hospital. Un vi ben sitgetà que pot acompanyar l’àpat i que (ja a les postres) podríem deixar per entrar en el llegendari món de la Malvasia de Sitges, un altre dels productes insígnia de la Fundació de l’Hospital de Sant Joan. A més, comprant aquests productes de l’Hospital també estem donant suport a tota l’activitat assistencial de la Fundació de l’Hospital, fonamental sempre i encara més en aquesta època de pandèmia.

Si volem afegir emotivitat i sitgetanisme a la taula de Festa Major, res millor que l’arròs a la sitgetana. Al programa de Festa Major, Anton Rafecas, del restaurant La Nansa, explica com fer aquest plat. Sens dubte, aquest 2020 pot ser una de les elaboracions festives més encertades i que té molts números per ser el rei de la festa el pròxim 24 d’agost per dinar.

Tota gran recepta, però, neix amb un bon producte i aquí és on us garantim que el Mercat de Sitges és el vostre aliat: arròs, costella de porc, salsitxa, sèpia, ceba, pebrot, tomàquets, pèsols, brou de carn, brou de peix, ametlles torrades, avellanes, escamarlans, llagostins, cloïsses… tot allò que us faci falta ho trobareu als establiments del Mercat de Sitges.

Com sempre, també aquests dies de Festa Major, us recordem que cal respectar escrupulosament la normativa, per aconseguir que el Mercat de Sitges continui sent un espai lliure de COVID19. Cal fer un ús correcte de la mascareta, respectar la distància social, rentar-se les mans sovint i atendre les indicacions dels establiments quan feu cua o quan us atenguin. Entre tots i totes, farem que el dinar de Festa Major sigui un èxit rotund.

Visca la Festa Major!