El Mercat de Sitges vol celebrar Sant Joan amb la seva clientela i per això l’Associació de Paradistes convida a coca i cava aquest dissabte, a partir de les 10 del matí. Sant Joan és la festa que serveix per arrencar l’estiu, que és una temporada molt especial per a tots. Al Mercat, malgrat la situació actual, no deixarem passar l’oportunitat de celebrar aquesta festa tots junts. Això sí, mantindrem totes les mesures de seguretat establertes per fer front a la crisi sanitària.  

sant joan al mercat de sitges

Per tant, a partir de les 10 del matí d’aquest dissabte, habilitarem un espai ampli per poder tastar el cava i la coca típics de Sant Joan, però complint amb les distàncies de seguretat obligatòries. Recordem que al Mercat també cal fer servir mascareta i rentar-se les mans sovint. Malgrat totes aquestes normatives, que ens han d’ajudar a lluitar contra la pandèmia, brindarem per tenir l’estiu que somiem, al costat de les nostres amistats i família.

sant joan al mercat de sitges

L’Associació de paradistes del Mercat vol aprofitar l’ocasió per felicitar totes les persones que celebren el seu sant aquest pròxim 24 de juny. Venir al Mercat, dissabte, i fer aquesta coca i aquest cava plegats serà la millor manera de començar a celebrar Sant Joan a Sitges!