Xarcuteria Piqué Vendrell engega el repartiment a domicili, sense cost ni comanda mínima

La Xarcuteria Piqué Vendrell, del Mercat municipal de Sitges, engega el repartiment a domicili de tots els seus productes, sense que això suposi cap cost afegit per al client ni s’hagi de fer cap comanda mínima. La situació d’emergència sanitària ha fet decidir aquest establiment del Mercat a fer aquest pas per mirar de protegir, al màxim, la salut de la seva clientela i també la dels seus treballadors. En aquesta línia, el sector prioritari per atendre serà el de les persones grans o cases amb algun tipus de situació de vulnerabilitat. D’aquesta manera, el seu públic habitual del Mercat s’assegura de tenir a casa el producte fresc i de qualitat de sempre, sense haver de sortir de casa.

Xarcuteria Piqué Vendrell
Repartiment a domicili
Telèfon
93 894 7665
o 696 77 28 08

Aquest és un servei provisional i causat per l’excepcionalitat d’aquests dies, de manera que la Xarcuteria Piqué Vendrell demana col·laboració a les persones que desitgin tenir aquest servei. Primer, cal trucar als telèfons 938947665 o 696772808 amb 24 hores d’antelació i demanar quin preu aproximat costarà l’encàrrec, ja que el repartidor cobrarà només en efectiu i disposarà de poc canvi.  Caldrà pensar en programar la compra per uns quants dies, ja que no es podrà anar a la mateixa casa cada dia.

Amb aquest sistema, la Xarcuteria Piqué Vendrell vol estalviar sortides de casa i limitar la possible transmissió del COVID-19, sobretot entre la gent més gran. Amb tot, també és possible trucar al Mercat (als telèfons 938114970 o 626678536) i fer l’encàrrec per passar a recollir-lo al dia següent, estalviant-se cues, però havent-se de desplaçar fins al Mercat. En aquest cas cas, es demana seguir els protocols sanitaris d’aquests dies. Si és possible, porteu mascareta i guants, pagueu amb targeta de crèdit i sempre mantingueu un metre i mig de distància amb la resta de persones.

Comprar al Mercat garanteix un producte fresc i de qualitat. Aquests dies, també volem que sigui un signe de cuidar-nos, entre tots, per poder superar aquesta pandèmia.