Xarcuteria San Segundo comença el repartiment a domicili, sense cost ni comanda mínima

La Xarcuteria San Segundo, del Mercat municipal de Sitges, s’ha decidit a començar el repartiment a domicili dels seus productes, sense cap cost ni comanda mínima. Davant d’aquests dies de crisi sanitària, Xarcuteria San Segundo  vol cuidar la salut de la seva clientela i dels seus treballadors, en un projecte on es prioritzarà atendre les persones més grans o les llars on es visqui alguna situació vulnerable.  D’aquesta manera, el seu públic habitual del Mercat s’assegura de tenir a casa el producte fresc i de qualitat de sempre, minimitzant les sortides de casa.

Xarcuteria San Segundo
Repartiment a domicili
Telèfon 93 811 4970
o 626 67 85 36

La Xarcuteria San Segundo, però, demana col·laboració a les persones que desitgin tenor aquest servei. En aquest sentit, cal trucar als telèfons 938114970 o 626678536 amb 24 hores d’antelació i demanar quin preu aproximat costarà l’encàrrec, ja que el repartidor cobrarà només en efectiu i disposarà de poc canvi.  Igualment, el repartiment no podrà ser diari al mateix domicili, de manera que és fonamental pensar en una comanda per uns 3 o 4 dies, com a mínim.

La iniciativa de la Xarcuteria San Segundo vol estalviar sortides de casa i limitar la possible transmissió del COVID-19, sobretot entre la gent més gran. Amb tot, continua vigent la possibilitat de trucar al Mercat (als telèfons 938114970 o 626678536) i fer l’encàrrec per passar a recollir-lo al dia següent, estalviant-se cues, però havent-se de desplaçar fins al Mercat. En cas d’optar per acudir al Mercat, es demana seguir els protocols sanitaris d’aquests dies. Si és possible, porteu mascareta i guants, pagueu amb targeta de crèdit i sempre mantingueu un metre i mig de distància amb les altres persones.

Comprar al Mercat garanteix un producte fresc i de qualitat. Aquests dies, també volem que sigui un signe de cuidar-nos, entre tots, per poder superar aquesta pandèmia.